1. Home
  2. Besparen

Tarievengarantie

Schiphol Travel International biedt u gegarandeerd de scherpste tarieven in de Nederlandse markt. Kan er elders toch een vliegtarief voordeliger worden verkregen, dan ontvangt u dit verschil direct terug.

Alle dienstverlening in één fee.

Elke oplossing en elk advies van Schiphol Travel International is maatwerk, optimaal afgestemd op uw organisatie. Wij rekenen een all inclusive fee, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij kennen een platte organisatiestructuur zonder afdelingen, supervisors en managers. 

Smart Ticketing

Onze tariefspecialisten zijn experts in het gebruikmaken van verschillende ticketing technieken en internationale prijsstellingen waardoor wij voordeliger inkopen dan met een online boekingsplatform.

lees meer

Total Cost of Ownership

Wij zijn gespecialiseerd in het terugdringen van de Total Cost of Ownership en het verlagen van de gemiddelde ticketwaarde binnen uw organisatie.

Lees meer

Global Fare Brokerage

Door overal ter wereld met lokale tarieven te werken, profiteert u van de laagste prijzen.

Lees meer

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Door gebruik te maken van deze website accepteert u onze cookies.