1. Home
  2. Besparen
  3. Integratie administratie

Integratie met financiële administratie

Wij verzorgen een compleet gedigitaliseerd end-to-end reisproces; van aanvraag tot fiattering, boeking, facturering en boeking in de financiële administratie.

Innovatieve IT oplossingen op maat

Schiphol Travel biedt innovatieve IT oplossingen ten behoeve van de noodzakelijke communicatie processen met al uw medewerkers en reizigers. Onze IT experts inventariseren uw wensen en koppelen de benodigde data met uw front/back-office of mobiele systemen.

Integratie met financiële administratie

We kunnen de bestedingen koppelen met uw financiële administratie, zodat de bestedingen automatisch geboekt worden op de juiste grootboekrekeningen, voorzien van de juiste coderingen. Op die manier ontstaat een gesloten proces van aanvraag, boeking, goedkeuring en facturering. We factureren slechts één keer per maand. In overleg kan die frequentie aangepast worden.

Verzamelfactuur per bedrijfsonderdeel mogelijk

Wanneer dit handig is voor u, kan de afrekening ook per bedrijfsonderdeel plaatsvinden. Dit gaat geheel online via Dropbox. Vanzelfsprekend is een systeem geheel op maat mogelijk.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Door gebruik te maken van deze website accepteert u onze cookies.