1. Home
  2. Besparen
  3. Total cost of ownership

Total Cost of Ownership

De bepaling van de prijs van een vliegticket is in hoge mate afhankelijk door het gebruik van Smart Ticketing, Global Fare Brokerage, herboeken en Offshore Ticketing. Deze concepten zijn sterk afhankelijk van het ervarings- en opleidingsniveau van de Account Manager en de tools waarmee gewerkt wordt.

Travel Management programma’s die uw Total Cost of Ownership verlagen

Schiphol Travel verricht onderzoek binnen uw onderneming naar de meest efficiënte vorm van aanvraag en afname, de beste boekingsmethoden, de beste policy en het meest efficiënte aanvraag- en invoiceproces. Daarnaast rekenen wij door wat de besparingen worden in de verschillende scenario’s. Na invoering helpen wij u de bewustwording bij managers te vergroten met behulp van snelle en interactieve video’s. Samen werken we aan een verlaging van de gemiddelde ticketwaarden binnen uw onderneming en maken dit ook voor u inzichtelijk.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Door gebruik te maken van deze website accepteert u onze cookies.