1. Home
  2. Downloads en Support
  3. Visa aanvragen

Visa aanvragen

Visa aanvragen: eenvoudig en efficiƫnt

Op het moment dat u uw reisplannen bij ons bekendmaakt, zal uw Account Manager u adviseren over eventuele benodigde visa.

Om het regelen van een visum voor u zo eenvoudig mogelijk te maken en de aanvraagprocedure zo efficiƫnt mogelijk te laten verlopen, nemen wij u graag zoveel mogelijk werk uit handen. Wij sturen u het visum aanvraagformulier toe en regelen een persoonlijke koerier die het formulier komt ophalen.

De visum aanvraagprocedure wordt vervolgens geregeld door onze partner CIBT/Embassy Services. De gespecialiseerde medewerkers van CIBT en Embassy Services zjin bekend met het personeel van de diverse ambassades en kennen de procedures. Zij zorgen ervoor dat uw visum zo spoedig mogelijk wordt verleend. Indien het visum is afgegeven, wordt het per koerier bij uw bedrijf afgeleverd. Het is ook mogelijk dat wij het visum voor u in ontvangst nemen en het samen met uw reisdocumenten klaarleggen in de vertrekhal op Schiphol.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Door gebruik te maken van deze website accepteert u onze cookies.