1. Home
  2. Global Travel Management

Wereldwijd sterk in zakenreizen 

Terwijl u profiteert van de persoonlijke een-op-eenservice van uw eigen Account Manager, schakelen wij achter de schermen een wereldwijd netwerk in. Schiphol Travel International is onderdeel van LCC, een van de grootste onafhankelijke reisorganisaties ter wereld. Met honderden vestigingen in meer dan tachtig landen biedt Schiphol Travel het voordeel van een wereldwijde en ijzersterke inkoopkracht.

Effectiever en werken dankzij unieke Online booking tools

Met het gebruiksvriendelijke online platform heeft u altijd en overal inzicht in de belangrijkste reisgegevens, (potentiƫle) besparingen en toegang tot de handigste tools. Alle data is eenvoudig te exporteren naar Excel en de online omgeving is ook toegankelijk via smartphones.

Lees meer

Business Travel

Ontdek onze exclusieve services voor zakenreizen. En bespaar tot 30% op uw zakenreisbudget

lees meer

Marine Travel

Schiphol Travel is uw specialist in maritieme dienstverlening wereldwijd.

lees meer

Corporate Events

Een blijvende herinnering voor klanten of medewerkers.

Lees meer

Groener reizen

We doen onze uiterste best om schadelijke effecten voor het milieu zoveel mogelijk te beperken en zijn actief bezig met CO2-vermindering en -compensatie.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Door gebruik te maken van deze website accepteert u onze cookies.