1. Home
  2. Global Travel Management
  3. Business Travel

Zakenreizen op niveau

Waar gaat de zakenreis naartoe? Uw antwoord is ons startsein. Een eigen Account Manager bij Schiphol Travel International neemt u al het regelwerk uit handen. Ontdek wat exclusieve service is. Ons team is het meest ervaren team in de markt en weet voor u een 10-30% reiskostenbesparing te realiseren. Doordat u steeds door dezelfde contactpersoon wordt geholpen, weten wij precies welke hotelkamers en huurauto’s uw voorkeur hebben. En natuurlijk ontvangt u gedetailleerde rapportages, waarmee u uw reismanagement naar een nog hoger niveau tilt.

Uw Account Manager als Travel Expert en inkoper

Wij gaan een samenwerking voor de lange termijn met u aan. Dit partnership begint bij de toewijding van onze account-managers en blijft lang succesvol door duidelijke afspraken, korte lijnen, proactief advies en keiharde resultaten. Daarbij nemen we onze verantwoordelijkheid en doen we elk halfjaar proactief voorstellen om aanvullende besparingen te realiseren.

Daarnaast zal onze Accountmanager u adviseren ten aanzien van de mogelijkheid van kortingsovereenkomsten met luchtvaartmaatschappijen en andere leveranciers

Optimale Inkoop

Dankzij onze uitgebreide ervaring in de zakelijke reisbranche voor multinationals kunnen wij uw organisatie zonder twijfel de beste kortingsovereenkomsten bieden. Daarnaast adviseren wij u over de haalbaarheid van additionele kortingsovereenkomsten waarvoor uw onderneming mogelijkerwijs in aanmerking zou kunnen komen. 

Online Tools

De Schiphol Travel Hub is een volledig nieuwe manier van boeken. Alle content wordt samengebracht zodat wij voor onze klanten de meest gunstige keuze kunnen maken uit de diverse aanbieders en tools. In deze hub combineren wij content uit GDS maar ook uit NDC en Direct Connect tools van de diverse airlines, aangevuld met content vanuit de verschillende beddenbanken. Onze Account Manager boekt het beste aanbod passend bij uw aanvraag.

Lees hier meer over NDC

Business Intelligence

Schiphol Travel International geeft u inzicht in haar volledige rapportage door middel van een professionele Business Intelligence Tool. Hiermee ziet u op elke gewenst moment welke reizigers zich waar bevinden (live tracking) en worden (gemiste) besparingen overzichtelijk gecategoriseerd. Zo ziet u in een oogopslag welke reizigers welke bedragen laten liggen en met welke reden.

De BI-tool kan veel en werkt zeer eenvoudig. Klik simpelweg op een grafiek of gebied en u komt steeds een laag dieper in de organisatie. U navigeert moeiteloos door uw hele bedrijf: van afdeling naar land en van costcenter naar boeker. Met een simpele druk op de knop staan de gegevens bij u in Excel.

Lees meer

Inzicht in reizen en kosten

Professioneel Travel Management kenmerkt zich door een optimale afstemming van de onderdelen die een rol spelen bij kostenbeheersing. Schiphol Travel International helpt uw bedrijf bij al deze processen. Door onze voorlopersrol op het gebied van IT en innovatie bieden wij u de beste hulpmiddelen met het grootste gebruiksgemak.

lees meer

Duty of Care

Voor dagelijks inzage in bestedingen, geboekte reizen, tracking en vele andere zaken heeft u toegang tot het I-Reporting Center; online, eenvoudig en snel. In het overzichtelijke I-Reporting Center vindt u de factuur voor alle reizen en het is de basis voor ons Duty of Care programma.

Lees meer

 

Uw centrale Global Travel Website

Wij maken voor uw onderneming een eigen zakelijke Travel Website, indien nodig gekoppeld aan uw Active Directory. De Travel website synchroniseert met uw Travel App en vormt het Global startpunt van alle reis gerelateerde zaken zoals de Travel Policy, Online Tools, Aanvraagformulieren, Reportings, Trackings en vanzelfsprekend de gehele financiële afhandeling zoals digitale facturen.

lees meer

Verlaging van de CO2 uitstoot

Klimaat neutraal vliegen wordt steeds belangrijker. Als internationale onderneming zet Schiphol Travel International zich in voor verdere reductie van de uitstoot. Binnen onze eigen organisatie, maar ook bij u creëren wij bewustwording, vandaar dat de uitstoot per afdeling inzichtelijk gemaakt wordt in alle rapportages en video’s.

Download de Schiphol Travel App

Met de Travel App heeft u via smartphone of tablet altijd de meest actuele informatie over uw vluchten. Ook kunt u online inchecken en direct contact opnemen met de Account Manager. Blijf eenvoudig direct op de hoogte van eventuele wijzigingen in uw schema.

download FOR IOS  download FOR Android

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Door gebruik te maken van deze website accepteert u onze cookies.