1. Home
  2. Global Travel Management
  3. Professional travel

Professional travel bureau

Het regelen van professionele zakenreizen kunt u aan ons overlaten. We maken het boeken van zakenreizen transparant, handelbaar en minder duur. Onze travel professionals doen er alles aan om de reizen van uw medewerkers zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Makkelijk en betrouwbaar.

Kom met ons in contact

Reiziger op nummer 1

Het welzijn van reizigers is onze grootste prioriteit. We maken het voor hen dan ook zo makkelijk mogelijk om op de plek van bestemming te komen. Zo kijken onze travel professionals onder andere naar de kortste routes, maar voorzien ze reizigers ook van de meest actuele reisinformatie. 

De laagst mogelijke tarieven

Door ons wereldwijde netwerk is Schiphol Travel International in staat om te onderhandelen over kosten. Dit is een constant proces waarin we u verzekeren van de laagst mogelijke tarieven voor uw zakelijke reizen.

Daarnaast kunnen we u – door onze voorlopersrol op het gebied van IT en innovatie – de beste hulpmiddelen bieden met het grootste gebruiksgemak. Met onze 5-sterrenservice willen we u alle voordelen van professional travel laten ervaren.

Meer informatie

Schiphol Travel International in cijfers

  • Wij garanderen een besparing van 10 tot 30% op het totale reisbudget;
  • Heeft u ons dringend nodig? Wij zijn 24/7 bereikbaar;
  • Onze accountmanagers hebben minstens 5 jaar ervaring;
  • Wij zijn in 2017 en 2018 verkozen tot beste zakenreisorganisatie van Nederland.

Duurzaamheid

Klimaatneutraal vliegen wordt steeds belangrijker. Als internationale onderneming zet Schiphol Travel International zich in voor verdere reductie van de CO2-uitstoot. Dit doen we binnen onze eigen organisatie, maar ook bij u creëren we graag extra bewustwording.

Contact onze travel professionals

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Door gebruik te maken van deze website accepteert u onze cookies.