1. Home
  2. Innovatie

Video Reporting

Als enige in de markt bieden wij u een maandelijks videoverslag met supersnelle uitleg over omzetten, besparingen, mogelijkheden en kansen.

lees meer

Innovatie

Wij zijn een technologische organisatie die reizen verkoopt. U vindt bij ons de grootste hoeveelheid aan online producten, waarvan alle grote wereldwijde boekingstools. Als eerste in de markt bieden wij ook ons eigen Travelhub aan, waarin ook zogeheten NDC producten zijn opgenomen. Wij verzorgen complete Single-Sign On technieken gekoppeld aan uw interne HR systemen en uw Active Directory. Op deze wijze krijgen medewerkers automatisch toegang tot online tools en andere tools op de website. Ook integreren wij de financiële afhandeling met uw interne systemen zodat een zogenaamde end-to-end reisoplossing ontstaat van aanvraag, goedkeuring, boeking en financiële verwerking. Met heldere dashboards en video’s geven wij inzage in uw bestedingspatroon, dagelijks ziet u wat er binnen uw organisatie speelt.   

 

New Distribution Capability

Als eerste zakenreisagent in de markt kon Schiphol Travel in 2018 de New Distribution Capability (NDC) Tickets afgeven door middel van de eigen Schiphol Travel Hub. NDC Tickets kunnen aanmerkelijk voordeliger zijn in relatie tot online of via traditionele kanalen geboekte content. Schiphol Travel biedt NDC Tickets aan voor alle airlines die dit ondersteunen. De NDC-standaard verbetert de communicatiemogelijkheden tussen luchtvaartmaatschappijen en reisagenten.

Lees meer

I-Reporting Center

Voor dagelijks eenvoudig inzicht in alle reisgegevens voor het hele bedrijf. Bestedingen, geboekte reizen, tracking en facturatie.

Lees meer

 

Business Intelligence Tool

Schiphol Travel International geeft u inzicht in uw volledige rapportage door middel van een professionele BI-tool.

Lees meer

Live Tracking

Reizigers volgen via live tracking in Google Maps en de reisaanvragen direct inzien.

Lees meer

Swiss Data Technologies

Altijd en overal inzage in wereldwijde bestedingen van uw organisatie op het gebied van zakelijke reizen.

Lees meer

Online Boeken

Dit is geen centraal reserveringssysteem meer, maar een plek waar alle systemen, zoals Travelport, Amadeus, Sabre, NDC, Direct Connects en vele API’s samenkomen.

Lees meer

 

Single Sign-on

Bij een online reis tool staat het gebruikersgemak voorop. Steeds opnieuw moeten inloggen met ingewikkelde passwords is alles behalve gebruiksvriendelijk en zal de adoptie verlagen.

Lees meer

Groener reizen

We doen onze uiterste best om schadelijke effecten voor het milieu zoveel mogelijk te beperken en zijn actief bezig met CO2-vermindering en -compensatie.

Download de Schiphol Travel App

Met de Travel App heeft u via smartphone of tablet altijd de meest actuele informatie over uw vluchten. Ook kunt u online inchecken en direct contact opnemen met de Account Manager. Blijf eenvoudig direct op de hoogte van eventuele wijzigingen in uw schema.

download FOR IOS  download FOR Android

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Door gebruik te maken van deze website accepteert u onze cookies.