1. Home
  2. Innovatie
  3. I-Reporting Center

I-Reporting Center

Voor dagelijks inzage in bestedingen, geboekte reizen, tracking en vele andere zaken heeft u toegang tot het I-Reporting Center; online, eenvoudig en snel. In het overzichtelijke I-Reporting Center vindt u de factuur voor alle reizen en het is de basis voor ons Duty of Care programma.

Duty of Care

Het I-Reporting Center is de basis voor ons Duty of Care programma. Als werknemers voor zaken op reis gaan, bent u als werkgever verplicht hun veiligheid zoveel mogelijk  te waarborgen en met hen te communiceren over wat te doen in geval van nood.

In het I-Reporting Center zijn alle vormen van tracking mogelijk en kennen wij verschillende alerting programma’s aan de hand van de verschillende events. Wij sturen een SMS of App aan een gedefinieerde lijst personen van uw onderneming. Zo heeft u altijd snel een overzicht van wie zich op een mogelijke rampplek bevindt. Als experts adviseren wij u over de veiligheid van uw werknemers tijdens zakenreizen en begeleiden u met de juiste tools om de veiligheid te optimaliseren.

Schiphol Travel zorgt voor overzicht

Alle relevante rapportages overzichtelijk op één plek. Online Reporting, Video Reporting, Live Tracking en Swiss Data zijn direct bereikbaar via het I-Reporting Center. Persoonlijk, snel en efficiënt.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Door gebruik te maken van deze website accepteert u onze cookies.