1. Home
  2. Innovatie
  3. STI App

Schiphol Travel App

U kunt van al onze diensten gebruik maken via de Travel App; van reisaanvragen tot bevestigingen en van alerts tot live tracking.

Alle info binnen handbereik met de Schiphol Travel App

De Schiphol Travel App is speciaal ontwikkeld om uw medewerkers en reizigers op elk moment actuele informatie en gemak te bieden. Vanuit de app beheert u uw reizigersprofielen middels een directe connectie (API) met ons reserveringssysteem. Van reisaanvragen tot bevestiging en van alerts tot live-tracking, alles is binnen handbereik.

Download de Schiphol Travel App

Met de Travel App heeft u via smartphone of tablet altijd de meest actuele informatie over uw vluchten. Ook kunt u online inchecken en direct contact opnemen met de Account Manager. Blijf eenvoudig direct op de hoogte van eventuele wijzigingen in uw schema.

download FOR IOS  download FOR Android

Een reis in optie boeken

Anders dan bij andere reisorganisaties, wordt de app ook gevuld als er opties worden genomen. ‘Mijn reizen’ werkt als een online cloudopslag. Heeft een reiziger een reservering gemaakt, dan is deze gelijk zichtbaar, ongeacht of er nu wel of geen ticket voor is uitgegeven. De reiziger hoeft dus geen bevestiging meer te krijgen. In ‘Mijn reizen’ staan ook alle e-tickets, vendor locators, hotels, treinreizen etc.

Reisaanvraagsysteem voor iedereen

Het reisaanvraagsysteem van Schiphol Travel International is geschikt voor alle mobiele telefoons en kan volledig naar wens worden ingericht.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Door gebruik te maken van deze website accepteert u onze cookies.