1. Home
  2. Online
  3. E-Click

E-Click: Online Global Travel Hub

Als eerste TMC in de markt introduceren wij een Global Travel Hub met Global suppliers. Boek uw reizen in onze professionele Online & Global Business Travel Solution. Het boeken van reizen wordt eenvoudig en snel in uw Online omgeving of op uw telefoon.

Wij hebben een wereldwijde omzet van meer dat 6 miljard euro op jaarbasis. Deze enorme inkoopkracht komt samen in onze online tool. 

See videos Request a demo

Login E-Click

Het beste aanbod, passend bij uw aanvraag

De Schiphol Travel Hub is een volledig nieuwe manier van boeken. Alle content wordt samen gebracht zodat wij voor onze klanten de meest gunstige keuze kunnen maken uit de diverse aanbieders en tools.

In deze hub combineren wij content uit GDS maar ook uit NDC en Direct Connect tools van de diverse airlines, aangevuld met content vanuit de verschillende beddenbanken. Onze Account Manager boekt het beste aanbod passend bij uw aanvraag.

Management

Global content en Beschikbaarheid

Verhoog de Online adoptie, efficiëntie en compliancy binnen uw onderneming.  Integreer approval processen en de naleving van het reisbeleid.  Er zijn integraties mogelijk met alle financiële en HR-systemen.  Alle boekingen worden door onze ervaren Account Managers nagekeken op kwaliteit en prijs.
Biedt uw reizigers een one-stop-shop ervaring met alle reismerken die ze kennen. E-Click biedt de grootste voorraad vluchten, hotels en diensten van directe, niet-directe, NDC- en GDS-kanalen.

Voor reizigers

Gebruikersgemak en Transparantie

E-Click is een zeer gebruikersvriendelijk online boekingsplatform dat gebruikt kan worden om gewenste vluchten in optie te zetten of te boeken, beheren en rapporteren.
E-Click combineert content uit honderden kanalen wereldwijd met een intuïtieve interface en voldoet aan de volledige behoeften van de hedendaagse reizigers en reismanagers.

 

Beheer alle zakenreizen op ÉÉN plek

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Door gebruik te maken van deze website accepteert u onze cookies.