1. Home
  2. Online
  3. Login Schiphol Online

Schiphol Online

Uw zakenreisprogramma volledig Online met de meest complete Online Travel Hub in de Europese markt. Regel het volledige zakenreisprogramma van uw onderneming volledig Online, boek Online met toegang tot de Travel Hub, Apps, Reporting, Tracking en Invoicing. Indien gewenst verzorgen wij een volledige koppeling met uw interne systemen of een volledige Single Sign On constructie. De reiziger of assistent regelt alle zakenreizen volledig Online en In-App in elke gewenste taal. Reizigers en assistenten boeken en wijzigen snel en eenvoudig op de website of in de App en u heeft live inzage in de boekingen, trackings, goedkeuringsprocessen en uw eigen I-Reporting Center met overzichtelijke dashboards en films ten aanzien van de ontwikkeling van uw omzetten, besparingen en gemiste besparingen.

Schiphol Online, het eerste Online Travel Hub in de markt waarin content van GDS, NDC, Direct Connects, Low Cost en alle beddenbanken samen komen in een wereldwijde Global Travel Hub. Het online systeem wordt zonodig gekoppeld met uw interne systemen voor een volledige elektronische verwerking van reisaanvragen, goedkeuring en factureringsprocessen. Welkom in 2020, welkom in de Online wereld van Schiphol Online.

Neem contact met ons op voor een inlogcode.

Login Schiphol Online

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Door gebruik te maken van deze website accepteert u onze cookies.