Schiphol Travel International

Schiphol Travel International is een exclusieve zakenreisorganisatie die zich toelegt op professionele dienstverlening aan middelgrote en grote multinationals. 

De onderneming heeft zich tot doel gesteld om een onderscheidend en exclusief zakenreisproduct aan te bieden in de Nederlandse markt. Om haar klanten op professionele wijze van dienst te kunnen zijn, zijn de bedrijfsprocessen zodanig ingericht dat zij maximaal zijn afgestemd op de wens van de zakelijke klant. 

Het resultaat is een operationeel proces dat volledig aansluit op de belangrijkste klantwensen. Op operationeel gebied bestaat de belangrijkste klantwens uit een verruiming van het begrip persoonlijke service en flexibiliteit. Op financieel vlak geldt als belangrijkste wens een verscherpte inkoop, waar veel kennis en ervaring voor noodzakelijk is. In feite dient er een vorm van partnership aangegaan te worden, waarbij de Account Manager van Schiphol Travel steeds meer als inkoper van uw onderneming fungeert. 

Het concept bestaat uit een maximaal haalbare invulling van deze genoemde wensen.  Op deze wijze heeft de onderneming zich verzekert van het feit dat zij zowel op operationeel als op financieel vlak een onderscheidend product biedt. Schiphol Travel spreekt hierbij van “Exclusieve dienstverlening” ofwel First Class Service. 

Schiphol Travel is gevestigd in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. De onderneming behoort de laatste 3 jaar tot de snelst groeiende zakenreisketens op de Nederlandse markt. 

In 2006 behoorde Schiphol Travel tot de top Gazellen van het Financieel Dagblad. Daarnaast is Schiphol Travel in 2006 door Ernst & Young en de Nyenrode Business Universiteit genomineerd tot onderneming van het jaar.