Alles binnen handbereik met de Schiphol Travel app

Ga jij binnenkort op zakenreis? Zoals je wellicht weet staat service en snelle informatievoorziening bij Schiphol Travel voorop. Dit willen wij op elk vlak waarmaken, daarom hebben wij een ontzettend handige app waarin alle informatie overzichtelijk is bijgehouden voor reizigers. Wij helpen je graag een zo zorgeloos mogelijke zakenreis te plannen.  Met de Travel app op smartphone of tablet is de meest actuele reisinformatie binnen handbereik. In deze blog lees je meer over de STI Travel app.

Schiphol Travel app

De Schiphol Travel App is ontwikkeld om jouw medewerkers en reizigers op elk moment actuele informatie en gemak te bieden. Vanuit de app kunnen alle reizigersprofielen worden beheert. Alle functionaliteiten staan in contact met ons reserveringssysteem. Reisaanvragen, bevestigingen, alert en live-tracking zijn allemaal binnen handbereik in onze app. Zowel alle informatie omtrent de betreffende reizen als extra reisgidsen voor de betreffende bestemming, automatisch inchecken en vlucht updates staan tot de beschikking in de app. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Gerust op reis

Onze app biedt vele gemakken waardoor het reizen van A naar B zo zorgeloos mogelijk verloopt. Wij streven ernaar om te ontzorgen en de reiziger volledig zorgeloos op pad te kunnen sturen. Een aantal voordelen van onze app zetten we graag op een rij.

Alle reizen gepland in één overzicht. Onze app biedt een gebruiksvriendelijk reisoverzicht waarin alle reizen gestructureerd zichtbaar zijn in één dashboard. Zo is er geen onduidelijkheid en is een zoektocht naar informatie niet nodig,  jij kunt gerust op reis. Daarnaast is er de optie om elke reis toe te voegen aan de kalender op jouw device. Voeg alle reizen in jouw persoonlijke kalender middels één simpele klik, zodat deze meteen in jouw persoonlijke planning staan. Ook kan het eigen reizigersprofiel worden beheert vanuit de app.

Voor elke bestemming waar naartoe wordt gevlogen bieden wij een handige reisgids aan, deze is ook in te zien wanneer er geen internetverbinding is (fijn voor tijdens de vlucht!).

Is er een update voor jouw specifieke vlucht, dan stelt de app je hiervan op de hoogte. Denk bijvoorbeeld aan vertragingen en annuleringen. Verdere informatie die de app biedt zijn lokale weersverwachtingen en gegevens van het hotel. Ook kan er direct vanuit de app automatisch worden ingelogd in de My STI online rapportage omgeving, zo heb je alle rapportages bij de hand. Moet er een reis worden geboekt? Ook dat kan direct online via E-Click.

Waar wij trots op zijn is onze service, deze willen we dan ook altijd nastreven. Bij Schiphol Travel heb je één contactpersoon waarbij alle ins en outs van jouw bedrijf en reizen bekend zijn. Zo kunnen wij op de beste en meest persoonlijke manier te hulp springen. Via de app kan ook altijd contact opgenomen worden  met jouw account manager, deze staat op elk moment klaar om vragen of onduidelijkheden weg te nemen. Een online app neemt dus zeker niet de persoonlijke service over, wij staan nog altijd voor je klaar!

Je kunt bij ons terecht voor alle zakelijke reizen die gepland en begeleid moeten worden. Neem gerust contact op bij vragen, we helpen je graag verder.