business travel

Zakenreizen

Ontdek onze exclusieve zakenreis services. Ons team is het meest ervaren team in de markt en weet voor u een 10-30% reiskostenbesparing te realiseren.

Zakenreizen op niveau met Schiphol Travel

Zakenreizen op niveau betekent bij Schiphol Travel dat al het regelwerk uit handen wordt genomen door uw persoonlijke Account Manager. Omdat u steeds door dezelfde contactpersoon wordt geholpen, kunnen wij efficiënt inspelen op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Ons team is het meest ervaren team op de markt en weet voor u een 10 tot 30% reiskosten besparing te realiseren. Om uw reismanagement naar een nóg hoger level te tillen, ontvangt u van ons gedetailleerde rapportages.

Voordelen van reizen met Schiphol Travel

Schiphol Travel International behoort tot één van de grootste zakenreisorganisaties in Nederland en tot de grootste wereldwijd. Wij bieden een 5-sterren zakenreizen service, de meest uitgebreide Online tool, garantie op de beste tarieven, uitgebreide rapportagetools en een professionele duty of care. Welkom bij Schiphol Travel!

Onze exclusieve voordelen op een rij:

  • Het meest ervaren team in de markt
  • Superieure service
  • Wereldwijde inkoop
  • Exclusieve 5 sterren dienstverlening
  • Inzicht in reizen en kosten

Wilt u via ons een zakenreis boeken? Neem dan contact met ons op.

Bij Schiphol Travel International kunt u altijd bij uw vaste Account Manager terecht zodat u weet dat het goed geregeld wordt.

sti team

De werkwijze van Schiphol Travel

Wij gaan een langetermijnsamenwerking met u aan op het gebied van zakenreizen. Ons partnership begint bij de toewijding van onze Account Managers en blijft succesvol door duidelijke afspraken, korte lijnen, proactief advies en keiharde resultaten. We nemen onze verantwoordelijkheid en doen u elk halfjaar proactief voorstellen om aanvullende besparingen te realiseren.

Onze Account Manager adviseert u graag over mogelijkheden als kortingsovereenkomsten met luchtvaartmaatschappijen en andere leveranciers.

Optimale Inkoop

Dankzij onze uitgebreide ervaring in de zakelijke reisbranche voor multinationals kunnen wij uw organisatie zonder twijfel de beste kortingsovereenkomsten bieden. Ook adviseren wij u over de haalbaarheid van aanvullende kortingsovereenkomsten waarvoor uw onderneming mogelijkerwijs in aanmerking kan komen.

NDC Technologie

Schiphol Travel International gaf in 2018 als eerste Nederlandse reisorganisatie een NDC Ticket uit. Steeds meer luchtvaartmaatschappijen distribueren de laagste tarieven slechts nog via deze New Distribution Technology. Vanaf het eerste moment vervult Schiphol Travel een voortrekkersrol op het gebied van NDC en is het volledig gecertificeerd voor NDC. Op deze wijze kunnen wij u altijd de laagste tarieven garanderen.

 

Boek uw zakenreizen via Schiphol Travel

Schiphol Travel heeft het hoogst opgeleide team op de markt. Voor uw onderneming koppelen wij één of meerdere van deze full time medewerkers exclusief aan uw onderneming. Uw onderneming krijgt hiermee een eigen exclusieve reisservice op Schiphol Centrum, 24 uur per dag.

Wilt u uw zakenreizen boeken via Schiphol Travel? Neem dan contact met ons op.