1. Home
  2. Over ons

Superior Service

Schiphol Travel International is een exclusieve zakenreisorganisatie gespecialiseerd in professionele dienstverlening aan middelgrote en grote multinationals. Schiphol Travel is een van de grootste zakenreisorganisaties in Nederland en door de branche verkozen tot beste zakenreisorganisatie van Nederland in 2017 en in 2018.

Specialist in zakenreizen

Ons unieke concept in combinatie met onderscheidende technologie heeft er toe geleid dat wij door de zakelijke reisbranche, in zowel 2017 als in 2018, verkozen zijn tot beste zakenreisorganisatie in Nederland.

 

Inkoopkracht

Terwijl u profiteert van de persoonlijke een-op-eenservice van uw eigen Account Manager, schakelen wij achter de schermen een wereldwijd netwerk in. Schiphol Travel International is onderdeel van LCC, een van de grootste onafhankelijke reisorganisaties ter wereld. Met honderden vestigingen in meer dan tachtig landen biedt Schiphol Travel het voordeel van een wereldwijde en ijzersterke inkoopkracht.

lees meer

 

Menselijke benadering in een drukke zakelijke markt

Bij Schiphol Travel International kunt u altijd bij uw vaste Account Manager terecht zodat u weet dat het goed geregeld wordt. Hierdoor kunt u uw spaarzame tijd inzetten voor uw eigen business.

Kwaliteitsgarantie

Schiphol Travel levert een 5 sterren kwaliteitsproduct dat aan de hoogste eisen voldoet. Alle medewerkers hebben een officieel door IATA gecertificeerde Fares en Ticketing opleiding en alle medewerkers hebben minimaal een ervaring van 5 jaar in de verkoop van zakenreizen, u heeft dus altijd een senior medewerker waar u zaken mee doet. Wij geven een volledige garantie op onze werkprocessen en deze zijn gecertificeerd op het gebied van processen, kwaliteit, omgang, IATA opleiding, integriteit en moraal. De certificering is afgegeven door Ernst & Young en gaat veel verder dan een reguliere ISO Certificering.

 

Integriteit

Schiphol Travel International is onderdeel van de Schiphol Travel Group, een grote internationale en zeer solvabele onderneming. Integriteit en betrouwbaarheid vormen een vast onderdeel van ons product, wij werken transparant, eerlijk en open met u samen.

 

Service Garantie

Wij committeren ons aan een zeer uitgebreide service die u mag verwachten van een 5 sterren zakenreisonderneming. Wij garanderen uw organisatie de beste service in de markt.

 

Tarieven Garantie

Schiphol Travel International garandeert uw organisatie de laagst mogelijke tarieven in de markt. Met ons hoog opgeleide team en onze inkoopkracht van ruim 6 miljard euro per jaar aan vliegtickets garanderen wij u in beginsel de laagst mogelijke vliegtarieven in de markt. In het onwaarschijnlijke geval dat een bepaald vliegtarief elders voordeliger kan worden verkregen laat het ons dan weten, wij betalen u dan het verschil meteen terug.

Verminderen van Footprint

Als internationale onderneming zet Schiphol Travel zich in voor verdere reductie van de uitstoot. De processen van Schiphol Travel zijn gericht op een verlaging van de CO2 uitstoot. Binnen Schiphol Travel wordt er vrijwel paperless gewerkt en er is een uitgebreid MVO beleid dat actief uitgedragen wordt binnen de organisatie.
Wij helpen u als onderneming ook om een effectieve bijdrage te kunnen leveren en wij doen dit door onze eigen footprint te minimaliseren. Wij nemen hiertoe vele maatregelen en zijn zeer bewust van onze vestigingen en onze uitstoot. Het doel van onze organisatie is onze uitstoot in 2020 met 20% verder te verminderen.

Lees meer

Als alleen het beste goed genoeg is

Schiphol Travel International is door de branche verkozen tot beste zakenreisorganisatie van Nederland in 2017 en 2018.

Beste zakenreisorganisatie van 2017 & 2018

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Door gebruik te maken van deze website accepteert u onze cookies.