schiphol zakenreizen

Over Schiphol Travel International

Schiphol Travel International is een exclusieve 5 sterren zakenreisorganisatie gespecialiseerd in professionele dienstverlening aan middelgrote en grote multinationals. Schiphol Travel is een van de grootste zakenreisorganisaties in Nederland, in 2017 en 2018 zijn wij door de branche verkozen tot beste zakenreisorganisatie van Nederland.

Exclusieve Dienstverlening

Schiphol Travel heeft het hoogst opgeleide team in de markt.  Voor uw onderneming koppelen wij één of meerdere van deze full time medewerkers exclusief aan uw onderneming.  Uw onderneming krijgt hiermede een eigen exclusieve reisservice op Schiphol Centrum, 24 uur per dag.

Inkoopkracht

Terwijl u profiteert van de persoonlijke één-op-één service van uw eigen Account Manager, schakelen wij achter de schermen een wereldwijd netwerk in. Schiphol Travel International is onderdeel van Travel Leaders, een van de grootste onafhankelijke reisorganisaties ter wereld. Met duizenden vestigingen in meer dan tachtig landen biedt Schiphol Travel het voordeel van de grootste inkoopkracht.

 

Bij Schiphol Travel International kunt u altijd bij uw vaste Account Manager terecht zodat u weet dat het goed geregeld wordt. Hierdoor kunt u uw spaarzame tijd inzetten voor uw eigen business.

Kwaliteitsgarantie

Schiphol Travel levert een 5 sterren kwaliteitsproduct dat aan de hoogste eisen voldoet. Alle medewerkers hebben een officieel door IATA gecertificeerde Fares en Ticketing opleiding en alle medewerkers hebben minimaal een ervaring van 5 jaar in de verkoop van zakenreizen, u heeft dus altijd een senior medewerker waar u zaken mee doet. Wij geven een volledige garantie op alle werkprocessen, deze zijn gecertificeerd op het gebied van processing, kwaliteit, omgang, IATA opleiding, integriteit en moraal.  De certificering is afgegeven door Ernst & Young.

Integriteit

Schiphol Travel International is onderdeel van de Schiphol Travel Group, een grote internationale en zeer solvabele onderneming. Integriteit en betrouwbaarheid vormen een vast onderdeel van ons product, wij werken transparant, eerlijk en open met u samen.

Service

Wij committeren ons aan een zeer uitgebreide service die u mag verwachten van een 5 sterren zakenreisonderneming. Wij garanderen uw organisatie de beste service in de markt.

Tarieven

Schiphol Travel International garandeert uw organisatie de laagst mogelijke tarieven in de markt. Met ons hoog opgeleide team en onze inkoopkracht van ruim 6 miljard euro per jaar aan vliegtickets garanderen wij u in beginsel de laagst mogelijke vliegtarieven in de markt. In het onwaarschijnlijke geval dat een bepaald vliegtarief elders voordeliger kan worden verkregen laat het ons dan weten, wij betalen u dan het verschil meteen terug.

Verminderen van Footprint

Als internationale onderneming zet Schiphol Travel zich in voor verdere reductie van de uitstoot. De processen van Schiphol Travel zijn gericht op een verlaging van de CO2 uitstoot. Binnen Schiphol Travel wordt er vrijwel paperless gewerkt en er is een uitgebreid MVO beleid dat actief uitgedragen wordt binnen de organisatie.
Wij helpen u als onderneming ook om een effectieve bijdrage te kunnen leveren en wij doen dit door onze eigen footprint te minimaliseren. Wij nemen hiertoe vele maatregelen en zijn zeer bewust van onze vestigingen en onze uitstoot. Het doel van onze organisatie is onze uitstoot in 2020 met 20% verder te verminderen