veiligheid

Zorgeloos reizen

Reizen in tijden van Corona is net even anders dan u gewend bent. Onze professionals doen er alles aan om te zorgen voor een gezonde en veilige luchthavenomgeving.

Een vraag? Wij staan 24/7 voor u klaar!

 

Veiligheid staat voorop

Wij maken altijd een goede afweging tussen risico en veiligheid. Centraal staat de zorgplicht van de werkgever voor de medewerker die op reis gaat. Als uw organisatie gebruik maakt van het boeken via onze App of online tool E-Click worden de gemaakte boekingen altijd gefilterd door uw vaste Schiphol Travel accountmanager. Op deze manier krijgt u altijd de gewenste informatie, zelfs als uw organisatie online boekt.

Duty of Care

In samenspraak met uw organisatie geven wij uw Duty of Care programma vorm. Wij houden hierbij rekening met uw zorgplicht, maar ook richten wij een programma in waarbij alerts worden uitgestuurd bij verschillende events. Samen met het management van uw organisatie bepalen we wie welke berichten ontvangt bij welke events. In de meeste gevallen zal dit een tekst bericht zijn voorzien van de dataset en dashboards van de reizigers. In overleg met uw organisatie koppelen wij de programma’s aan de verschillende tracking tools. Het is ook mogelijk een dagelijkse video te ontvangen met uitleg waar alle reizigers zich bevinden, wie er op reis is en nog gaat en naar welke risicogebieden.

Neem contact op met onze organisatie voor het samenstellen van een professioneel Duty of Care programma.

Als enige TMC bieden wij in samenwerking met onze dochtermaatschappij Swiss Data Technologies ook Duty of Care programma’s aan voor bedrijven die wereldwijd bij meerdere agenten boeken. Maakt uw organisatie wereldwijd gebruik van meerdere agenten? Dan kunnen wij voor uw organisatie een programma opzetten waarbij alle informatie geconsolideerd samen komt in onze BI tools, Alert Tools en Messaging Service.

Professionele Traveller Tracking

Schiphol Travel biedt praktische tools zoals een real time tracking systeem via Google Maps waarmee wij onze zakelijke klanten ondersteunen ten aanzien van de Duty of Care.

Live tracking

Met het live tracking systeem bent u altijd op de hoogte waar al uw reizigers zich op dat moment bevinden. Met één druk op de knop heeft u het rapport in Excel omgezet. Deze functie is dankzij de Travel App beschikbaar op alle mobiele platformen. Waar en wanneer dan ook, u heeft altijd zicht op welke medewerkers onderweg zijn.

Historical tracking

Met historical tracking ziet u eenvoudig welke reizigers in een bepaalde periode op een bepaalde bestemming waren. In geval van bijvoorbeeld een pandemie kunt u de risico reizigers snel in kaart brengen.

Future tracking

Middels deze functie heeft u snel inzage in de toekomstige geboekte reizen. Alle functies zijn beschikbaar in ons I-reporting centre of in de Travel app.

Superieure technologie

We maken gebruik van innovatieve IT- oplossingen die uniek zijn binnen de zakenreisbranche. Deze moderne technieken zijn altijd bedoeld om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, en niet ter vervanging van onze persoonlijke service.