Veilig reizen

Onze unieke structuur waarbij een aantal van onze professionals exclusief voor uw onderneming werken stelt ons in staat om naast het reguliere reisadvies ook het additionele advies op het gebied van Covid 19 gerelateerde reisrestricties, visa of beperkingen integraal in ons advies mee te nemen, ook voor online boekingen.

U kunt het aan ons overlaten !

 

Veiligheid staat voorop

Centraal hierin staat de zorgplicht van de werkgever voor de medewerker die op reis gaat. Wij maken altijd een goede afweging tussen risico en veiligheid. Indien uw organisatie gebruikt maakt van het boeken via onze App of via onze online tool E-Click worden de gemaakte boekingen altijd gefilterd door de vaste medewerkers die normaliter gekoppeld zijn aan uw organisatie. Op deze wijze krijgt u te allen tijde de gewenste informatie, zelfs als uw organisatie online boekt.

Duty of care

In samenspraak met uw organisatie geven wij uw Duty of Care programma vorm. Wij houden hierbij rekening met uw zorgplicht, maar tevens richten wij een programma in waarbij alerts worden uitgestuurd bij verschillende events. Samen met het management van uw organisatie bepalen we wie welke berichten ontvangt bij welke events. In de meeste gevallen zal dit een Tekst bericht zijn voorzien van de dataset en dashboards van reizigers. In samenspraak met uw organisatie koppelen wij de programma’s aan de verschillende tracking tools. Het is ook mogelijk een dagelijkse video te krijgen met uitleg waar alle reizigers zich bevinden, wie er op reis is en nog gaat naar welke risicogebieden.

Neem contact op met onze organisatie voor het samenstellen van een professioneel Duty of care Programma.

Als enige TMC bieden wij in samenwerking met onze dochtermaatschappij Swiss Data Technologies ook Duty of Care programma’s aan voor bedrijven die wereldwijd bij meerdere agenten boeken. Indien uw organisatie wereldwijd gebruik maakt van meerdere agenten dan kunnen wij voor uw organisatie een programma opzetten waarbij alle informatie geconsolideerd samen komt in onze BI tools, Alert Tools en Messaging Service.

Professionele Traveller Tracking

Schiphol Travel biedt een real time tracking systeem via Google maps. Hiermee ondersteunen wij onze zakelijke klanten met de juiste tools ten aanzien van Duty of Care.

Live tracking

Dankzij het geavanceerde tracking systeem ziet u direct waar al uw reizigers zich nu bevinden. Met één druk op de knop heeft u de lijst in Excel. Vanzelfsprekend is ook deze functie dankzij de Travel App beschikbaar op alle mobiele platformen. Waar en wanneer dan ook, u ziet altijd welke medewerkers onderweg zijn.

Historical tracking

Met historical tracking ziet u eenvoudig welke reizigers in een bepaalde periode op een bepaalde bestemming waren. In geval van bijvoorbeeld een pandemie kunt u de risico reizigers snel in kaart brengen.

Future tracking

Middels deze functie heeft u snel inzage in de toekomstige geboekte reizen. Alle functies zijn beschikbaar in ons I-reporting centre of in de Travel app.

Superieure technologie

We maken gebruik van innovatieve IT- oplossingen die uniek zijn binnen de zakenreisbranche. Deze moderne technieken zijn altijd bedoeld om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, en nooit een vervanging van onze persoonlijke service.