sti header Crewhub

CrewHub

CrewHub is een professionele tool ontworpen voor grote internationale scheepvaartmaatschappijen.

 

crewhub logo

De verschillende beschikbare crew management systemen in de markt kennen interne koppelingen bijvoorbeeld met personeelsadministratiesystemen, verlofadministratie of financiële administraties. Zij vormen daarmee een administratief ecosysteem voor het beheer van bemanningen aan boord van de verschillende schepen.

Sommige van deze systemen kunnen gegevens van de bemanningen automatisch exporteren naar de reisagent, die vervolgens de boekingen maakt. Nadat de boekingen zijn gemaakt moeten deze handmatig ingevoerd worden in het crew management systeem. Voor elk crew management systeem moeten koppelingen gemaakt worden met elk van de reserveringssystemen van de reisagent.

Met CrewHub zijn we er in geslaagd een centraal systeem te ontwikkelen dat alle verbindingen legt tussen de verschillende crew management systemen en de verschillende reserveringssystemen. Of het nu een GDS een NDC, een lowcost of een hotelreserveringssystemen betreft. De gegevens worden geëxporteerd uit het crew management systeem, gereserveerd en automatisch terug gesynchroniseerd met het crew management systeem. Deze methode is handig, snel, efficiënt en foutloos.

CrewHub is volledig gekoppeld aan het centrale elektronische profielenbeheersysteem van Schiphol Travel waardoor ook een WhatssApp push-bericht gestuurd kan worden met etickets en schema’s naar alle bemanningsleden.

Vanzelfsprekend vindt alles plaats onder controle en aansturing van de betreffende Account Manager van Schiphol Travel.

Met CrewHub krijgt u de connecties en het beheer over uw bemanning en altijd een realtime overzicht van alle mobilisaties en demobilisaties.

Met een volledige synchronisatie kan het boekend personeel met 50% gereduceerd worden. Met CrewHub helpen wij uw onderneming de processen effectiever en sneller te maken. Vanzelfsprekend kan CrewHub in een volledige SSO draaien.

Voordelen CrewHub:

  • Synchronisatie van crew management naar reserveringsystemen van Schiphol Travel
  • Synchronisatie van Schiphol Travel naar uw crew management systeem
  • Besparing tot 50% in de personeelskosten
  • Sneller overzicht van de bemanningen
  • Snellere en effectievere berichtgeving
  • Geautomatiseerd versturen van elektronische tickets aan de bemanning
  • Eenvoudigere naleving van het reisbeleid
  • Heldere weergave van kosten van een crew wissel