CrewHub

CrewHub is een professionele tool ontworpen voor grote internationale scheepvaartmaatschappijen.

 

CrewHub is een professionele tool ontworpen voor grote internationale scheepvaartmaatschappijen.  De verschillende beschikbare crew management systemen in de markt kennen interne koppelingen bijvoorbeeld met personeels administratie-systemen, verlofadministratie of financiele administraties en vormen daarmede een administratief ecosysteem voor het beheer van bemanningen aan boord van de verschillende schepen.

Sommige van deze systemen kunnen gegevens van de bemanningen automatisch exporteren naar de reisagent die vervolgens de boekingen maakt.  Nadat de boekingen zin gemaakt dienen deze handmatig ingevoerd te worden in het crew management systeem.  Voor elk crew management systeem dienen koppelingen gemaakt te worden met elk van de reserverings-systemen van de reisagent.

Met CrewHub zijn we er in geslaagd een centraal systeem te ontwikkelen dat alle verbindingen legt tussen de verschillende crew-management systemen en de verschillende reserveringssystemen of het nu een GDS een NDC, een Lowcost of een hotel reserverings-systemen betreft.  De gegevens worden geexporteerd uit het crew management system, gereserveerd en automatisch terug-gesynchroniseerd met het crew management systeem, handig, snel, efficient en foutloos.

CrewHub is volledig gekoppeld aan het centrale electronische profielen beheersysteem systeem van Schiphol Travel waardoor ook WhatssApp push bericht gestuurd kan worden met E tickets en schema’s naar alle bemanningsleden.

Vanzelfsprekend vindt alles plaats onder controle en aansturing van de betreffende Accont Manager van Schiphol Travel.

Met CrewHub krijgt u de connecties en het beheer over uw bemanning en altijd een realtime overzicht van alle mobilisaties en demobilisaties.

Met een volledige synchronisatie kan het bookend personeel met 50% gereduceerd worden.  Met CrewHub helpen wij uw onderneming de processen effectiever en sneller te maken.  Vanzelfsprekend kan CrewHub in een volledige SSO draaien.

Voordelen CrewHub:

  • Synchronisatie van Crew Management naar Reserveringsystemen Schiphol Travel.
  • Synchronisatie van Schiphol Travel naar uw Crew Management Systeem.
  • Besparing tot 50% in de personeelskosten.
  • Sneller overzicht van de bemanningen
  • Snellere en effectievere berichtgeving.
  • Geautomatiseerd versturen van electronische tickets aan de bemanning.
  • Eenvoudigere naleving van het reisbeleid.
  • Heldere weergave van kosten van een crew wissel