sti header world

Wereldwijde 5 sterren dienstverlening

Schiphol Travel International is gespecialiseerd in het opzetten van wereldwijde maritieme dienstverlening volgens het “Follow the Sun” principe.

Onze groep beschikt over eigen kantoren, alle grote maritieme markten en volledig gespecialiseerde dienstverlening.

Maritieme Hubs

Wij beschikken wereldwijd in vrijwel elk land over maritieme zakenreisagenten die de lokale afhandeling kunnen verzorgen. Voor alle boekingen kunnen crew-agenten terecht bij lokale partners die per land of per hub een eigen team voor uw organisatie samenstellen. De boekingen uit crew-management-systemen, per app of online komen uit bij het lokale team die de boekingen checkt op tariefsscherpte, global fare brokerage, compliancy en kwaliteit.

Vessel Tracking

Via onze CrewHub is er een realtime verbinding met alle wereldwijde reserveringssystemen.
U krijgt snelle inzage per schip: wie is er aan boord en wat worden de vervangingen. Uiteraard is alle data te exporteren naar Excel en is de tracking ook te volgen in de App.

tracking ipad

Specialist in Global Fare Brokerage

Door het partnership met Travel Leaders, zijn wij specialist in Global Fare Brokerage. Daarmee zijn wij in staat uw reizen op elk moment tegen (de gunstigste) lokale tarieven te boeken. Wij realiseren hiermee maximale besparingen voor uw organisatie. Onze systemen zijn volledig ingericht op het vinden van de laagste lokale tarieven waar ook ter wereld.

Marine Traffic

In combinatie met CrewHub en Vessel Tracking koppelen wij onze systemen aan MarineTraffic. Door deze koppelingen komt een geplande bemanningswissel niet alleen sneller bij ons aan en kopppelen onze reserveringssystemen sneller terug. Tevens kunnen wij veel zelfstandiger en pro-actiever opereren bij bemanningswisselingen.

#marinetraffic{height:500px;width:100%;}