schiphol zakenreizen

Schiphol Travel wederom uitgeroepen tot TMC of the year

Door een vakjury, bestaande uit vertegenwoordigers van KLM, Singapore Airlines, British Airways, American Express Global Commercial Services, MobileXpense en de ANVR, en na onderzoek onder corporate bookers en travel managers uitgeroepen tot ‘Travel Management Company of the Year’.

“De menselijke benadering staat nadrukkelijk op de eerste plaats bij deze TMC. Ondanks de vele veranderingen in samenwerking in de keten, blijft Schiphol TravelInternational trouw aan de visie en missie om Business Travel persoonlijk te makenen blijft de TMC geloven in de mens achter de machine. Een aanpak die betrokkenen loyale klanten oplevert”, vermeldt het jury rapport over de ‘Travel ManagementCompany of the Year 2018’. Vorig jaar mocht de TMC deze prijs ook in ontvangst nemen.

Nieuwe technologieën
Volgens de jury omarmt Schiphol Travel International nieuwe technologieën om deklant een hoogstaande en gepersonaliseerde service te verlenen. De jury prijst hetfeit dat dat de TMC dit ziet als toevoeging aan de operatie en dienstverlening, en nietals vervanging van het menselijk contact. “Elke klant is uniek en vraagt om eenandere aanpak, waar men volledig op inspeelt, ondersteund door innovatief gebruikvan technologie.”KlanttevredenheidDe jury vervolgt: “Saaie rapportages worden interessant door zevisueel te maken ingepersonaliseerde video’s en gegevens kunnen vanuit de film direct in Excel wordengeëxporteerd voor interne rapportage. Een ander voorbeeld voor deindividualisering is dat elke klant een eigen branded app heeft waarin iedere reizigertoegang heeft en op persoonlijk niveau inzage heeft in zijn persoonlijke profiel. Dereiziger kan zelf veilig bepaalde persoonlijke voorkeuren in de app aanpassen danwel verwijderen, dit loopt rechtstreeks door naar alle systemen. Ouderwetseklantbeleving in een heel modern jasje. Dat ze in hun opzet slagen, blijkt uit de hogeklant tevredenheid. STI is tot slot een frontrunner in het implementeren van NDC.”