business travel

Business Travel

Ontdek onze exclusieve business travel services. Ons team is het meest ervaren team in de markt en weet voor u een 10-30% reiskostenbesparing te realiseren.

Business travel op niveau met Schiphol Travel

Business travel op niveau betekent bij Schiphol Travel dat u volledig wordt ontzorgd door uw persoonlijke Account Manager. U wordt altijd door dezelfde contactpersoon geholpen, daardoor kunnen wij snel en efficiënt inspelen op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Ons team is het meest ervaren team op de markt en weet voor u een 10 tot 30% reiskosten besparing te realiseren. Daarnaast ontvangt u uitgebreide rapportages om uw reismanagement naar een nóg hoger level te tillen.

Voordelen van reizen met Schiphol Travel

Wij bieden een 5-sterren zakenreizen service, de meest uitgebreide Online tool, garantie op de beste tarieven, uitgebreide rapportagetools en een professionele duty of care. Schiphol Travel International behoort tot één van de grootste zakenreisbureaus in Nederland en tot de grootste wereldwijd. Welkom bij Schiphol Travel!

Onze exclusieve voordelen op een rij:

  • Wereldwijde inkoop
  • Het meest ervaren team in de markt
  • Superieure service
  • Inzicht in reizen en kosten
  • Exclusieve 5 sterren dienstverlening

Benieuwd naar onze business travel mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Bij Schiphol Travel International kunt u altijd bij uw vaste Account Manager terecht zodat u weet dat het goed geregeld wordt.

sti team

De werkwijze van onze business travel

Wij gaan een langetermijnsamenwerking met u aan op het gebied van business travel. Ons partnership begint bij het exclusief koppelen van onze Account Managers aan uw organisatie. Wij zorgen voor duidelijke afspraken, korte lijnen, proactief advies en keiharde resultaten. We nemen onze verantwoordelijkheid en brengen u elk halfjaar proactief advies uit om aanvullende besparingen te realiseren.

Onze Account Manager informeert u graag over zaken als kortingsovereenkomsten met luchtvaartmaatschappijen en andere leveranciers.

Optimale Inkoop

Dankzij onze uitgebreide ervaring in business travel voor multinationals kunnen wij uw organisatie met zekerheid de beste kortingsovereenkomsten bieden. Ook adviseren wij u over de haalbaarheid van aanvullende kortingsregelingen waarvoor uw organisatie eventueel voor in aanmerking kan komen. Lees hier meer over ons inkoopproces.

NDC Technologie

Schiphol Travel International gaf in 2018 als eerst Nederlands zakelijk reisbureau een NDC Ticket uit. Steeds meer luchtvaartmaatschappijen distribueren de laagste tarieven slechts nog via deze New Distribution Technology. Vanaf het eerste moment vervult Schiphol Travel een pioniersrol op het gebied van NDC en is het op alle vlakken gecertificeerd voor NDC. Op deze wijze kunnen wij u altijd de laagste tarieven bieden.

Boek uw zakenreizen via Schiphol Travel

Schiphol Travel heeft het hoogst opgeleide team op de markt. Voor uw organisatie koppelen wij één of meerdere van deze full time medewerkers exclusief aan uw onderneming. Uw organisatie geniet u van een unieke exclusieve reisservice op Schiphol Centrum, 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Wilt u uw zakenreizen boeken via Schiphol Travel? Neem dan contact met ons op.