1. Home
  2. Global Travel Management
  3. Marine Travel

Specialisten in zeeliedenvervoer

Onze ervaren specialisten verzorgen jaarlijks honderden strak gecoördineerde aflossingen. Onze ervaring gebruiken wij om flinke besparingen voor u te realiseren. Met de scherpste tarieven, professioneel crew management en een vijfsterrenservice.

Professional Crew Management

Schiphol Travel heeft een separate Marine Travel business unit welke zorgdraagt voor reizen van ship crews van wereldwijd gevestigde maritieme ondernemingen. De dienstverlening varieert van logistieke ondersteuning tot zakelijke reizen, geboekt met speciale marine & offshore tarieven.

Explant Services

Uw eigen Travel Manager, met ten minste vijf jaar ervaring en minimaal een ticketingniveau FAT2, op locatie.

Global Fare Brokerage

Altijd verzekerd zijn van het voordeligste zeeliedentarief. Dat klinkt heel eenvoudig, en dat is het ook. Schiphol Travel International beschikt niet alleen over de zeeliedentarieven voor alle reguliere luchtvaartmaatschappijen, maar kan ook gebruikmaken van de speciale offshore tarieven van Lufthansa City Center. Dat geeft ons toegang tot duizenden marine- en offshore fares: lage tarieven die gewoonlijk alleen beschikbaar zijn vanuit andere landen. Of u nu actief bent op de Stille Oceaan of bemanning wilt aflossen op de Noordelijke IJszee: in het hele maritieme segment hebben wij de touwtjes in handen.

De luxe van Swiss Data Technologies

Uw organisatie maakt wereldwijd gebruik van meerdere reisorganisaties? Toch wilt u inzage in de wereldwijde bestedingen van uw organisatie op het gebied van zakelijke reizen. Onze dochteronderneming Swiss Data Technologies maakt dit inzichtelijk voor u.

Download de Schiphol Travel App

Met de Travel App heeft u via smartphone of tablet altijd de meest actuele informatie over uw vluchten. Ook kunt u online inchecken en direct contact opnemen met de Account Manager. Blijf eenvoudig direct op de hoogte van eventuele wijzigingen in uw schema.

download FOR IOS  download FOR Android

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Door gebruik te maken van deze website accepteert u onze cookies.