sti header marine 1 1024x445

Professional Global Crew Management

Schiphol Travel is volledig gespecialiseerd in marine travel op wereldwijde schaal. Wij beschikken over lokale marine en offshore tarieven van vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen en over een netwerk van kantoren over de gehele wereld.

Professional Crew Management

Wij kunnen uw onderneming overal ter wereld bedienen op een 24 uurs basis. Onze maritieme kantoren in Manilla en Dubai zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar geopend. Wereldwijd beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk aan kantoren.

Met CrewHub ontsluiten wij uw organisatie en maken snelle communicatie mogelijk tussen uw Crew Management Systeem en onze reserveringssystemen.

Voor uw schepen en aflossingen richten wij persoonlijke teams in. Alle online als offline boekingen worden door deze teams op persoonlijke wijze afgehandeld op onze kantoren in Rotterdam, Houston, Dubai of Manilla. Wij dragen zorg voor een snelle service en afhandeling. Vanzelfsprekend koppelen wij via CrewHub met uw systemen.

We doen onze uiterste best om schadelijke effecten voor het milieu zoveel mogelijk te beperken. We zijn actief bezig met CO2-vermindering en -compensatie.

Daan Lenderink  – Director Schiphol Travel International

Uw eigen Travel Manager, met ten minste vijf jaar ervaring en minimaal een ticketingniveau FAT2, op locatie.

Schiphol Marine

Online

In E-Click laden wij al onze marine- en offshore-tarieven voor uw onderneming, zodat de crew of de crewmanagers zelf snel boekingen kunnen maken.

Global Tracking

Al uw schepen zijn zichtbaar op Google Maps en realtime verbonden met onze reserveringssystemen. Met een druk op de knop exporteert u de crewgegevens naar uw excel-omgeving.

Global Fare Brokerage

Altijd verzekerd zijn van het voordeligste zeeliedentarief. Dat klinkt heel eenvoudig, en dat is het ook. Schiphol Travel International beschikt niet alleen over de zeeliedentarieven voor alle reguliere luchtvaartmaatschappijen, maar kan ook gebruikmaken van de speciale offshore tarieven van Travel Leaders. Dat geeft ons toegang tot duizenden marine- en offshore-fares: lage tarieven die gewoonlijk alleen beschikbaar zijn vanuit andere landen. Of u nu actief bent op de Stille Oceaan of bemanning wilt aflossen op de Noordelijke IJszee: in het hele maritieme segment hebben wij de touwtjes in handen.

De luxe van Swiss Data Technologies

Maakt uw organisatie wereldwijd gebruik van meerdere reisorganisaties? Wilt u inzage in de wereldwijde bestedingen van uw organisatie op het gebied van zakelijke reizen? Onze dochteronderneming Swiss Data Technologies maakt dit inzichtelijk voor u.