Professional Global Crew Management

Schiphol Travel is volledig gespecialiseerd in Marine Travel op wereldwijde schaal.  Wij beschikken over lokale Marine en Offshore tarieven van vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen en beschikken over een netwerk van kantoren over de gehele wereld.

Neem contact op

Professional Crew Management

Wij kunnen uw onderneming waar ook ter wereld bedienen op een 24 uurs basis.  Onze maritieme kantoren in Manila en Dubai zijn 24 uur per dag geopend en overal ter wereld beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk aan kantoren.

Middels CrewHub ontsluiten wij uw organisatie en maken we snelle communicatie mogelijk tussen uw Crew Management Systeem en onze reserveringssystemen.

Voor uw schepen en aflossingen richten wij een persoonlijke teams die de afhandeling doen op onze kantoren in Rotterdam, Houston, Dubai of Manila.  Zowel online als offline boekingen worden door deze teams op persoonlijke wijze afgehandeld.

Alle boekingen komen altijd bij een van de teams, wij zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar geopend en dragen zorg voor snelle service en afhandeling.  Vanzelfsprekend koppelen wij via Crewhub met uw systemen.

We doen onze uiterste best om schadelijke effecten voor het milieu zoveel mogelijk te beperken en zijn actief bezig met CO2 vermindering en compensatie.

Daan Lenderink  – Director Schiphol Travel International

Uw eigen Travel Manager, met ten minste vijf jaar ervaring en minimaal een ticketingniveau FAT2, op locatie.

Online

In E click laden wij al onze Marine en en offshore tarieven voor uw onderneming, zodat de crew of de crewmanagers zelf snel boekingen kunnen maken.

Global Tracking

Alle schepen zijn zichtbaar op Google Maps en realtime verbonden met onze reserveringssystemen.  Met een druk op de knop exporteert u de crew naar uw excel omgeving.

Global Fare Brokerage

Altijd verzekerd zijn van het voordeligste zeeliedentarief. Dat klinkt heel eenvoudig, en dat is het ook. Schiphol Travel International beschikt niet alleen over de zeeliedentarieven voor alle reguliere luchtvaartmaatschappijen, maar kan ook gebruikmaken van de speciale offshore tarieven van Travel Leaders. Dat geeft ons toegang tot duizenden marine- en offshore fares: lage tarieven die gewoonlijk alleen beschikbaar zijn vanuit andere landen. Of u nu actief bent op de Stille Oceaan of bemanning wilt aflossen op de Noordelijke IJszee: in het hele maritieme segment hebben wij de touwtjes in handen.

De luxe van Swiss Data Technologies

Uw organisatie maakt wereldwijd gebruik van meerdere reisorganisaties? Toch wilt u inzage in de wereldwijde bestedingen van uw organisatie op het gebied van zakelijke reizen. Onze dochteronderneming Swiss Data Technologies maakt dit inzichtelijk voor u.