schiphol zakenreizen

Schiphol Travel aangesloten bij Travel Leaders

Luchthaven Schiphol – 1 februari 2021

Schiphol Travel Group maakt vanaf nu onderdeel uit van Travel Leaders.
Deze samenwerking is voor Schiphol Travel een volgende fase in het proces naar een global concept van persoonlijke dienstverlening.

 

Dit nieuwe partnership biedt waardevolle synergievoordelen op het gebied van inkoop, IT-oplossingen en lokale expertise vanuit het netwerk.

Travel Leaders Global HQ in New York heeft Schiphol Travel officieel aangesteld als exclusieve vertegenwoordiging voor het Travel Leaders Network in de Nederlandse markt.

Susan Lancaster, Vice President Travel Leaders:
“Als één van de grootste reisorganisaties in de VS en één van de grootste TMC’s wereldwijd werken wij continue aan ons netwerk om onze zakelijke klanten wereldwijd te kunnen bedienen. Voor onze multinationale klanten streven wij naar een exclusieve persoonlijke dienstverlening per land, derhalve stellen wij één unieke vertegenwoordiging per land aan. In dit kader zijn wij verheugd dat wij ons netwerk in Nederland kunnen versterken met Schiphol Travel International, een onderneming met een reeds jaren lang bewezen concept van onderscheidende persoonlijke dienstverlening, die in combinatie met geavanceerde IT oplossingen een aanwinst is voor ons netwerk.”

Daan Lenderink, Directeur Schiphol Travel:
“Wij zijn verheugd dat Travel Leaders ons heeft uitgenodigd om toe te treden tot hun netwerk. Wij zijn nu aangesloten bij één van de grotere TMC’s wereldwijd hetgeen veel voordelen oplevert voor onze bestaande- en nieuwe klanten. Travel Leaders is een financieel gezonde organisatie en behoort op dit moment tot ’s werelds snelst groeiende ketens met een zeer indrukwekkend klantenbestand. Onze propositie voor internationale bedrijven wordt hiermede enorm versterkt, niet alleen in de maritieme sector maar ook op het gebied van online dienstverlening en wereldwijde duty of care.”

Arlette van Bezu, Commercieel Directeur, Schiphol Travel:
“Met de toetreding tot het Travel Leaders Netwerk zijn we nog beter in staat onze klanten zowel lokaal als ook wereldwijd te bedienen met ons unieke 5 sterren dienstverleningsmodel. We zijn koersvast voor de toekomst en richten ons op de verdere uitbreiding van onze onderscheidende dienstverlening. Wij zijn trots onderdeel uit te maken van Travel Leaders en merken nu al de voordelen van een organisatie die in vrijwel alle landen van de wereld vertegenwoordigd is. We kijken uit naar een succesvolle uitbreiding van ons klantenbestand in de toekomst.”

Voor meer informatie:
Arlette van Bezu, Commercial Director Schiphol Travel – telefoon 020- 405 52 75

Over Schiphol Travel:
Schiphol Travel is ruim 20 jaar toegewijd aan het leveren van onderscheidende dienstverlening op het gebied van zakenreizen. In 2017 en 2018 is het bedrijf verkozen tot beste zakenreisagent van Nederland.

Over Travel Leaders
Met een netwerk in meer dan 86 landen, een vertegenwoordiging van meer dan 6.000 kantoren, een omzet van meer dan 25 miljard wereldwijd behoort Travel Leaders tot de top 5 grootste reisagenten ter wereld. In het afgelopen jaar won Travel Leaders meer dan 12 awards en behoren zij tot de snelst groeiende reisorganisatie wereldwijd.