business travel

Zakelijk reisbureau

Ontdek ons exclusieve zakelijk reisbureau dienstverlening. Ons team is het meest ervaren team in de markt en weet voor u een 10-30% reiskostenbesparing te realiseren.

Uw zakelijke reisbureau Schiphol Travel

Als het gaat om het organiseren van zakenreizen, kan het vinden van een betrouwbaar en professioneel zakelijk reisbureau een hele uitdaging zijn. Gelukkig biedt Schiphol Travel uitkomst voor bedrijven die op zoek zijn naar een partner die hen kan helpen bij het plannen en organiseren van hun zakenreizen. Hieronder bespreken wij de voordelen van het inschakelen van ons als uw zakelijke reispartner.

Waarom kiezen voor een professioneel zakelijk reisbureau?

Schiphol Travel International is een exclusieve 5 sterren zakenreisorganisatie gespecialiseerd in professionele dienstverlening aan middelgrote en grote multinationals. In 2017 en 2018 zijn wij door de branche verkozen tot beste zakenreisorganisatie van Nederland. Inmiddels zijn wij een van de grootste zakenreisbureaus in Nederland.

Onze premium voordelen voor u op een rij:

  • Het hoogst opgeleide team in de markt
  • Excellente 24/7 service
  • Vaste accountmanager voor uw organisatie
  • Exclusieve 5 sterren business travel
  • Inzicht in reizen en kosten

Bent u geïnteresseerd in onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Bij Schiphol Travel International kunt u altijd bij uw vaste Account Manager terecht zodat u weet dat het goed geregeld wordt.

sti team

Onze unieke samenwerking met u

Waar gaat uw zakenreis naartoe? Uw antwoord is voor ons het startsein. Al uw regelwerk wordt uit handen genomen door uw persoonlijke Account Manager. Doordat u altijd door dezelfde contactpersoon wordt geholpen, kunnen wij efficiënt inspelen op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Ons team is het meest ervaren team in de markt en weet voor u een 10-30% reiskostenbesparing te realiseren. Om uw reismanagement naar een nóg hoger niveau te tillen, ontvangt u van ons gedetailleerde rapportages.

Uw Account Manager als Travel Expert én inkoper

Wij gaan met u een langetermijnsamenwerking aan. Ons partnerschap begint bij de toewijding van onze Account Managers en blijft succesvol dankzij duidelijke afspraken, korte lijnen, proactief advies en harde resultaten. We nemen onze verantwoordelijkheid en doen elk halfjaar proactief proposities om nog meer besparingen te realiseren.

Onze Account Manager adviseert u graag over diverse mogelijkheden zoals bijvoorbeeld kortingsovereenkomsten met luchtvaartmaatschappijen en andere leveranciers.

Optimale Inkoop

Dankzij onze uitzonderlijke expertise in de zakelijke reisbranche voor multinationals kunnen wij uw organisatie de beste kortingsovereenkomsten bieden. Ook adviseren wij u over de haalbaarheid van aanvullende overeenkomsten waar uw onderneming eventueel voor in

NDC Technologie

Schiphol Travel International gaf in 2018 als eerste Nederlandse reisorganisatie een NDC Ticket (New Distribution Capability) uit. Steeds meer luchtvaartmaatschappijen distribueren de laagste tarieven slechts nog via deze New Distribution Technology. Vanaf het eerste moment vervult Schiphol Travel een voortrekkersrol op het gebied van NDC en is het volledig gecertificeerd voor NDC. Dankzij deze waardevolle integratie en certificering kunnen wij u altijd de laagste tarieven garanderen.

Boek uw zakenreizen via Schiphol Travel

Schiphol Travel heeft het hoogst opgeleide team op de markt. Voor uw onderneming koppelen wij één of meerdere van deze full time medewerkers exclusief aan uw onderneming. Uw onderneming krijgt hiermee een eigen exclusieve reisservice op Schiphol Centrum, 24 uur per dag.

Wilt u uw zakelijk een reis boeken via Schiphol Travel? Neem dan contact met ons op.