business travel

Zakenreisbureau

Ontdek ons exclusieve  zakenreisbureau services. Ons team is het meest ervaren team in de markt en weet voor u een 10-30% reiskostenbesparing te realiseren.

Uw 5-sterren zakenreisbureau: Schiphol Travel

Schiphol Travel International behoort tot één van de grootste zakenreisorganisaties in Nederland en tot de grootste wereldwijd. Ons unieke concept in combinatie met onderscheidende technologie heeft ertoe geleid dat wij door de zakelijke reisbranche, in zowel 2017 als in 2018, verkozen zijn tot beste zakelijk reisbureaus in Nederland. Schiphol Travel bedient de top van het Nederlandse bedrijfsleven.

Wij bieden u een 5-sterren service, de meest uitgebreide Online tool, garantie op de beste tarieven, uitgebreide rapportagetools en een professionele duty of care. Welkom bij Schiphol Travel!

Uw voordelen met Schiphol Travel

Waar gaat uw zakenreis naartoe? Uw antwoord is ons startsein. Al het regelwerk nemen wij uit handen dankzij een persoonlijke Account Manager. Omdat u steeds door dezelfde contactpersoon wordt geholpen, kunnen wij efficiënt inspelen op uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Onze exclusieve voordelen:

  • 5-sterren dienstverlening
  • Werelwijde inkoop
  • Online boeken met de allernieuwste techniek
  • Exclusief Travel Management
  • 10-30% reiskostenvermindering

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Bij Schiphol Travel International kunt u altijd bij uw vaste Account Manager terecht zodat u weet dat het goed geregeld wordt.

sti team

Onze werkwijze

Optimale Inkoop

Onze ruime ervaring in de business travel voor multinationals maakt het ons mogelijk om uw organisatie gegarandeerd de meest voordelige kortingsregelingen aan te bieden.  Daarnaast ontvangt u advies over de mogelijkheid van extra kortingsregelingen waar uw bedrijf potentieel voor in aanmerking zou kunnen komen.

NDC Technologie

In 2018 was Schiphol Travel International de pionier onder de Nederlandse reisorganisaties door het eerste NDC Ticket uit te geven. Een groeiend aantal luchtvaartmaatschappijen kiest ervoor om hun laagste tarieven uitsluitend via deze New Distribution Technology te verspreiden. Vanaf het begin heeft Schiphol Travel een leidende rol ingenomen in de toepassing van NDC, waarvoor het volledig gecertificeerd is. Door deze benadering zijn we in staat om altijd de laagste tarieven te bieden.

Boek uw zakenreizen via Schiphol Travel

Schiphol Travel is het zakenreisbureau dat beschikt over het best opgeleide team in de industrie. Voor uw bedrijf wijzen we één of meerdere van deze fulltime medewerkers exclusief aan uw bedrijf toe. Hierdoor geniet uw onderneming van een eigen exclusieve reisdienst in Schiphol Centrum, 24 uur per dag.

Als u geïnteresseerd bent in het boeken van uw zakenreizen via Schiphol Travel, neem dan spoedig contact met ons op.