business travel

Zakelijk reizen boeken

Zakelijk reizen boeken? Ontdek onze exclusieve services! Ons team is het meest ervaren team in de markt en weet voor u een 10-30% reiskostenbesparing te realiseren.

Zakelijk reizen boeken: efficiënt, voordelig en op maat

In het tijdperk van globalisering en snelle economische groei is zakelijk reizen een belangrijk onderdeel van het bedrijfsleven geworden. Zakelijk reizen boeken kan soms lastig zijn door de vele mogelijkheden en veranderende reisbeperkingen. Schiphol Travel International is een exclusieve 5 sterren zakenreisbureau gespecialiseerd in professionele dienstverlening aan middelgrote en grote multinationals. In 2017 en 2018 zijn wij door de branche verkozen tot beste zakenreisorganisatie van Nederland.

Voordelen van zakelijk reizen met Schiphol Travel

Schiphol Travel International behoort tot één van de grootste zakelijk reisbureaus in Nederland en tot de grootste wereldwijd. Wij bieden een 5-sterren zakenreizen service, de meest uitgebreide Online tool, garantie op de beste tarieven, uitgebreide rapportagetools en een professionele duty of care. Welkom bij Schiphol Travel!

Onze exclusieve voordelen op een rij:

  • Wereldwijde inkoop
  • Het meest ervaren team in de markt
  • Superieure service
  • Unieke inzichten in reizen en kosten
  • Exclusieve 5 sterren dienstverlening

Ready for take off? Neem dan contact met ons op.

Bij Schiphol Travel International kunt u altijd bij uw vaste Account Manager terecht zodat u weet dat het goed geregeld wordt.

sti team

Wat wij u bieden

Kwaliteitsgarantie

Schiphol Travel levert een 5 sterren kwaliteitsproduct dat aan de hoogste eisen voldoet. Alle medewerkers hebben een officieel door IATA gecertificeerde Fares en Ticketing opleiding en minimaal een werkervaring van 5 jaar in de verkoop van zakenreizen, u heeft dus altijd een senior medewerker waar u zaken mee doet. Wij bieden u volledige garantie op alle werkprocessen, deze zijn gecertificeerd op het gebied van processing, kwaliteit, omgang, IATA opleiding, integriteit en moraal. Deze certificering is afgegeven door Ernst & Young.

Integriteit

Schiphol Travel International is onderdeel van de Schiphol Travel Group, een grote internationale en zeer solvabele onderneming. Betrouwbaarheid en integriteit vormen een vast onderdeel van ons product, wij werken transparant, eerlijk en open met u samen.

Superieure service

Wij committeren ons aan een zeer uitgebreide service die u mag verwachten van een 5 sterren zakenreisonderneming. Wij garanderen uw organisatie de beste service op de markt. Onze vaste en zeer ervaren Account Managers kennen uw organisatie door en door en dit levert uw bedrijf de hoogste reiskostenbesparingen op. Zij maken alle reiskosten inzichtelijk en zorgen bovendien dat het maken van een boeking een kwestie van een telefoontje, click of swipe is. Iedere dag, 24/7.

Boek uw zakenreizen via Schiphol Travel

Schiphol Travel heeft het hoogst opgeleide team op de markt. Voor uw onderneming koppelen wij één of meerdere van deze full time medewerkers exclusief aan uw onderneming. Uw onderneming krijgt hiermee een eigen exclusieve business travel op Schiphol Centrum, 24 uur per dag.

Wilt u uw zakenreizen boeken via Schiphol Travel? Neem dan contact met ons op.