1. Home
  2. Global Travel Management
  3. Zakenreis

Wij regelen uw zakenreizen

Pijlers voor het boeken van uw zakenreis

Wij weten dat het meer vraagt dan een callcenter en een internetverbinding om zakelijke reizen voor honderden – of zelfs duizenden – medewerkers te regelen. Het vraagt namelijk ook om first-class service, lage prijzen en absolute transparantie. De belangrijkste pijlers waarop onze werkwijze gebaseerd is.

Lees meer

Kan het ook efficiënter en goedkoper?

Wat als u niet over dit antwoord hoeft na te denken en wij dit vóór u doen? Als travel manager bent u veel tijd en geld kwijt aan het plannen en boeken van zakenreizen. U heeft zich dan ook vast wel eens afgevraagd of dit efficiënter en goedkoper kan. Wij begrijpen uw wens en weten als geen ander hoe we u hierin kunnen ontzorgen. Onze ervaren reisspecialisten plannen uw reizen van A tot Z en bieden exclusieve service op maat.

Prioriteiten stellen

Als zakenreisbureau nemen wij uw operationele werkzaamheden graag van u over. Op deze manier kunt u zich focussen op strategische werkzaamheden. Uiteraard houdt uw persoonlijke accountmanager u op de hoogte en kunt u met behulp van onze digitale tools alle reisgegevens van uw medewerkers in de gaten houden!

Bespaar tijd en geld

Wij vinden het belangrijk dat we onze klanten kennen. Een langdurige samenwerking en persoonlijke service is dan ook iets waar we altijd naar streven. Toch willen we onze klanten nog meer aanbieden. Het aanbieden van zeer voordelige tarieven is hier een mooi voorbeeld van. Keer op keer zoeken onze ervaren reisspecialisten nog last-minute naar de goedkoopste zakelijke reizen.

Neem vrijblijvend contact op

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Door gebruik te maken van deze website accepteert u onze cookies.